1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

هوش استراتژیک

از حدود چهل سال پیش که هوش استراتژیک به عنوان یک مفهوم جدید وارد عرصه پژوهشاتی شد، هنوز یک چارچوب و مفهوم موردتوافق در مورد آن وجود ندارد. به هر حال، واژه هوش استراتژیک امروزه بطور گسترده ای توسط محققان و تحلیلگران سازمانی مورداستفاده قرار گرفته است. (لیبووتیس 2006، پیرتیماکی 2006، آپریل و بسا 2006 و یو و کای  2007 ، مکوبی  2007)و دیگر محققان تعاریف متفاوتی از هوش استراتژیک ارائه کرده اند، اما هنوز توافق کلی درباره معنی آن وجود ندارد. اغلب مفهومهوش استراتژیک مترادف با واژه هایی نظیر هوش رقابتی، هوش تجاری و یا انواع دیگر هوش از قبیل هوش بازار ، هوش رقبا، هوشمشتری و .... ، در نظر گرفته می شود. هوش استراتژیک در ابتدا در بخش نظامی و دفاعی مطرح شد . از این منظر هوش استراتژیکعبارت است از هوش مورد نیاز برای طرح ریزی استراتژی ، خط مشی ، و برنامه ها و فعالیت های نظامی در سطوح ملی و نظامی(دایرهالمعارفنظامی، 2005).

 

از لینک زیر رایگان مقاله را دانلود نمایید:

نکته مهم: برای جلوگیری از کپی برداری سایت های مشابه، تمامی مبانی نظری های این سایت هر دو هفته یک بار ویرایش شده و به صورت به روز تر منتشر می شوند.

توجه: محصولات این سایت طراحی و یا ویرایش شده توسط مسئولین سایت بانک پرسشنامه و مبانی نظری ایران می باشند. لذا، حق انتشار الکترونیکی آن صرفا متعلق به سایت انک پرسشنامه و مبانی نظری ایران (www.iranque.ir) بوده و هر گونه کپی برداری و یا انتشار الکترونیکی آن پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت.

آموزش خرید آنلاین

امام على (سلام الله علیه) : كانَ رَسولُ اللَّهِ(ص) دائِمَ البِشرِ، سَهلَ الخُلقِ، لَيِّنَ الجانِبِ. پيامبر خدا، همواره خوش رو، خوش خو و نرم خو بود. معانى‌الأخبار - ص 83. حكمت نامه پيامبر اعظم(ص) : ج8- ص22- ح5703

برای اطمینان به خرید اینترنتی ببینید: